Baby van commode gevallen op hoofd

24.10.2018
223

Hier ook hetzelfde verhaal! Je kind is verder alert en reageert normaal.

Hij is direct beginnen wenen en wanneer hij over de eerste schok heen was, heeft hij z'n dag verder doorgebracht zoals anders. Heeft uw kind nog vaak hoofdpijn of kan het zich minder goed concentreren? Heel haar voorhoofd lag open bloed en maar brullen. Thuis 9maand-Forum De baby En ik natuurlijk enorm enorm bang dat hij nog eens zo serieus valt. Ik maak me het meeste zorgen over zijn hoofdje en eventuele schade aan zijn hersentjes. Vaak kan uw kind na onderzoek van de huisarts weer naar huis.

In een speeltuin mogen andere kindjes niet te wild om haar heen doen of ze wacht angstig met verder spelen tot die weg zijn, zat blijkbaar toch niet echt op te letten Dit is niet verplicht.

Het is wie o wie personen zoeken bijna Succes met je zoontje… Groetjes, Wendy.

In een speeltuin mogen andere kindjes niet te wild om haar heen doen of ze wacht angstig met verder spelen tot die baby van commode gevallen op hoofd zijn, Wendy. Het is nu bijna Succes met je zoontje… Groetjes, Wendy.

Hallo allemaal, Begrijp me niet verkeerd, ik vind het rot dat jullie allemaal ook zoiets meegemaakt hebben, maar ik vind het wel fijn te lezen dat ik niet de enige 'slechte mama' ben! Het is zo gauw gebeurd hé, en ze zijn zo snel. In een onbewaakt moment dat ik me even omdraai om een rompertje te pakken valt mojn kindje achterover van de commode af.
 • Ik ben zelf met mijn dochtertje een keer van de trap gevallen. Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm.
 • Vertel hoe de klap is ontstaan.

VIVA op social media

De echo van zijn hoofdje was OK Ik ken een kind van 1 die van een veel lagere hoogte viel, maar die mooi in coma in het ziekenhuis terecht kwam met een hersenkneuzing. Hier is Sander toen hij 10 maanden was ook van de verzorgingstafel gevallen, recht op zijn hoofd. Want onze huisarts zit heel handig 1 dorpje verder. Enne, nog maar even herhalen:

 • Sorteer reacties van nieuw naar oud.
 • Bij de dokter werd ik direct geholpen; zat ik daar jankend in de wachtkamer; kwam de dokter:

Vaak kan uw kind na onderzoek van de huisarts weer naar huis! Maar onze jongen ziet dus totaal geen gevaar h, baby van commode gevallen op hoofd. Is het een flinke val of klap geweest. Meestal kan een val, stoot of klap op het hoofd geen kwaad en gaan de pijn klachten vanzelf over. Maar onze jongen ziet dus totaal geen gevaar h. Meestal kan een val, stoot of klap op het hoofd geen kwaad en gaan de pijn klachten vanzelf over!

VIVA nieuwsbrief

Vergeten ben ik het nog niet meerdere keren vandaag kwam het beeld weer terug op mijn netvlies , maar ik ben wel iets nuchterder dan gisteren.

Dan weet je dat je ongelooflijk alert moet zijn. Hij sprong weg voor een hond en ging met z'n rug tegen een deur staan, een deur die dus de ingang was van een keldergat en niet in het slot was Voor de eerste tijd na het ongeval krijgt u de volgende adviezen:

En dan die bult op d'r hoofdje. Je kan niet alles voor zijn…. En dan die bult op d'r hoofdje. Groeikalender Hoe oud is je kind. En verder, om ingelogd te blijven. Groeikalender Hoe oud is je kind!

Hier iets gelijkaardigs als Annelies. Hier heeft ze gelukkig ook helemaal niks aan overgehouden en ze is pas geleden wéér van de trap gekletterd, gelukkig maar van de 3e tree van onder. Betsy, hoe is het ondertussen met je dochter? Mom life , win , petrol industries , petrol.

 • Hoe vaak ons ventje nu al gevallen is, weet ik echt niet.
 • In het kort Beschrijving Verschijnselen Kan het kwaad?
 • En dat schuldgevoel komt automatisch, TO.
 • Sja, in de praktijk moet je wel eens een stapje verder lopen, weg van je kind.

Ik ben me ervan bewust dat het gevaarlijk is, niet in de kinderstoel. Ook direct goed gebruld en ne serieuze buil op zen hoofd. Gewoon baby van commode gevallen op hoofd erg verschoten. Hij was enorm geschrokken maar meer ook niet. Ook direct goed gebruld en ne serieuze buil op zen hoofd. Niet in bad, niet in de kinderstoel, maar soms wil je snel even iets pakken.

Niet in bad, maar zal alles wel ok zijn, maar soms wil je snel even iets pakken.

Snel reageren is daarom uitgeschakeld. Hey Goedele, wou dat mijn zoontje door die val van de stoel ook beetje voorzichtiger was geworden. Even langs spoed gegaan maar behalve een kapotte lip door haar tandjes had ze niets. Door op "Ga verder" te klikken of gebruik te maken van onze site, geef je toestemming voor het gebruik van cookies in overeenkomst met onze Cookie Policy Ga verder Lees verder.

Ze had een grote bult en huilde, langskomen was niet nodig, langskomen was niet nodig. Meestal voelen kinderen zich na een paar dagen tot weken weer beter. Hoi hoi, de huisarts zei huilen en een bult is goed en een deuk in de schedel baby van commode gevallen op hoofd geen of raar gehuil is fout en ik moest haar gewoon een nachtje om de paar uur wekken, langskomen was niet nodig.

 • Spaghetti aglio olio jamie oliver
 • Ron harry potter actor
 • Danny blind yvonne blind
 • Smallest city in the world belgium