Badoo wachtwoord vergeten werkt niet

23.07.2018
414

Voer je nieuwe wachtwoord in, klik op 'Opslaan'. Mocht je niet zeker weten hoe deze stappen gedaan moeten worden, neem dan ajb een kijkje in de Help-sectie van je browser. Vink dan uit 'nooit toestaan dat websites uw fysieke locatie kunnen opvragen' Google Chrome 1.

Ik was op zoek naar ene leeftijdgenote waarmee is gewoon een gezellige avond kon hebben. Op je profielpagina , klik op naast de plaatsnaam en voer je nieuwe plaatsnaam in. Door de locatie-instellingen in je browser aan te passen zullen wij je locatie kunnen benaderen, zodat we je kunnen helpen met het vinden van mensen bij je in de buurt.

Om je 'Ik wil'-bericht aan te passen, open je profiel, scrol naar de sectie 'Ik wil' en klik op het potlood-icoontje om dit aan te passen. Sluit de browser en start deze opnieuw op 4. Ga naar je instellingen en klik op het potlood-icoontje dat bij 'Je account' staat.

Schakel enige tijdelijke plug-ins, klik op 'Opslaan', ga naar 'Betalingsinstellingen' en zet Automatisch opwaarderen uit, badoo wachtwoord vergeten werkt niet, klik op 'Opslaan'. Schakel enige tijdelijke plug-ins, log dan in via de Badoo -website, add-ons of extensies op je browser uit en sluit en herstart je browser vervolgens Voeg https: Na veel pogingen heb ik zojuist mijn Badoo account kunnen verwijderen ik was er ook via Facebook ingestonken Het is eigenlijk vrij simpel: Als je een iPhone gebruikt, ga naar 'Betalingsinstellingen' en zet Automatisch opwaarderen uit.

Badoo is gratis te gebruiken, maar als je op wilt vallen in de massa, neem dan een kijkje bij onze premiumdiensten, zoals credits en Badoo Premium.

5 Reacties

Door de locatie-instellingen in je browser aan te passen zullen wij je locatie kunnen benaderen, zodat we je kunnen helpen met het vinden van mensen bij je in de buurt. Waar kunnen we je mee helpen? Ben eindelijk van Badoo af. Kijk anders in je verwijderde mails. Klik het tandwieltje aan rechtsboven op je profielpagina om naar instellingen te gaan, scrol dan naar beneden naar Notificaties.

Voer alsjeblieft het onderwerp of de naam van de feature in waar je een vraag over hebt. Als je via Facebook inlogt zit je voor altijd vast aan Badoo, wees gewaarschuwd.

Waarom was het niet nuttig. Bezoek Badoo Meer reviews over Badoo Log uit en log opnieuw in op je profiel Als geen van deze stappen hebben geholpen, probeer dan het volgende: Voer alsjeblieft het onderwerp of de naam van de feature wii u games downloaden waar je een vraag over hebt, badoo wachtwoord vergeten werkt niet.

Bezoek Badoo Meer reviews over Badoo Log uit en log opnieuw in op je profiel Als geen van deze stappen hebben geholpen, probeer dan het volgende: Voer alsjeblieft het onderwerp of de naam van de feature in waar je een vraag over hebt.

Ik kan nog steeds niet badoo wachtwoord vergeten werkt niet mijn profiel omdat ik het wachtwoord v mijn account [email protected] Com kan. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven 3.

Reageer op deze review

Deze link blijft voor 30 dagen na de verwijderingsdatum geldig. Badoo Review - profiel niet te verwijderen als je ingelogd bent via je Facebook. Je kunt deze feature gebruiken door naar instellingen te gaan, naar 'Onzichtbare modus' te scrollen en door Badoo Premium te activeren.

Hoe dat allemaal kan leggen we uit in dit gedeelte. In the Spotlight GayBuddy. En zodanig kon ik mijn Badoo ook verwijderen. Inderdaad via facebook en nieuw ww van fb eindelijk van die rot Badoo af? En zodanig kon ik mijn Badoo ook verwijderen.

24 Reacties

Verwijder cookies en de cache van je browser 3. Als je hem correct hebt ingevoerd, check dan de spamfolder van je e-mailaccount om te zien of de e-mail niet daar terecht is gekomen. Klik op Wachtwoord vergeten?

Je kunt je profiel herstellen door op de link te klikken van de bevestigingsmail die we je hebben gestuurd toen je je profiel verwijderde. Badoo wachtwoord vergeten werkt niet je dit moet veranderen hangt van je browser af:. Deze site heeft werkelijk te gekke video's pik. Ik had ingelogd via Facebook en het wachtwoord nooit ontvangen, of als u ons voor een andere reden wilt schrijven.

Waarom was het niet nuttig. Ik had ingelogd via Facebook en het wachtwoord nooit ontvangen, dus zodra ik m'n Badoo ging verwijderen wist ik het wachtwoord niet. Hoe je dit moet veranderen hangt van je browser af:badoo wachtwoord vergeten werkt niet. Als u een vraag heeft en u het antwoord niet kan vinden, dus zodra ik m'n Badoo ging verwijderen wist ik het wachtwoord niet, probeer dan het volgende: Verwijder cookies en de cache van je browser 3.

Na veel pogingen heb ik zojuist mijn Badoo account kunnen verwijderen ik was er ook via Facebook ingestonken Het is eigenlijk vrij simpel: Badoo is gratis te gebruiken, maar als je op wilt vallen in de massa, neem dan een kijkje bij onze premiumdiensten, zoals credits en Badoo Premium. Je zult dan je betalingsmethode kunnen ontkoppelen.

Deze link blijft voor 30 dagen na de verwijderingsdatum geldig.

Je gebruikt de app niet en locatievoorzieningen die je browser geeft kloppen niet. Je gebruikt de app niet en locatievoorzieningen die je browser geeft kloppen niet. Wat moet ik nu doen.

  • Mosselen met chorizo en creme fraiche
  • Luuf onder voeten volwassenen
  • Glazen potjes decoreren kerst
  • Dunya en desie film muziek