Batavus socorro ebike dames

06.08.2018
490

Elektrische fietsen Meer informatie Info over smart e-bikes Windmee dagen. Lederen handvatten, gelzadel met gere….

Dan kun je er mooie fietstassen overheen hangen, die heel wat gewicht kunnen dragen. Meer informatie over de verschillende motoren vind je hier. Als je voor een Batavus fiets gaat, weet je gewoon dat je jarenlang fietsplezier zult hebben, of de fiets nou elektrisch is of niet. Fietsenwinkels Vind je fietsenwinkel Maak een proefrit. Batavus elektrische fiets peter. Er zijn sportieve e-bikes, e-bikes voor fietstochten en e-bikes voor in de stad.

Wij hebben sportieve fietsen met meer dan 20 versnellingen in onze collectie. De accu op het frame zorgt voor een lager zwaartepunt en goede gewichtsverdeling van batavus socorro ebike dames fiets, waardoor deze eenvoudig uit te nemen is. De accu onder de achterdrager zit mooie teksten voor insta engels een goed bereikbare plek, waardoor deze eenvoudig uit te nemen is.

Wij hebben sportieve fietsen met meer dan 20 versnellingen in onze collectie. Wij hebben sportieve fietsen met meer dan 20 versnellingen in onze collectie.

Versnelling aantal sluiten Waar ga jij de fiets gebruiken? Vanwege het lage zwaartepunt is er een goede gewichtsverdeling in de fiets. Dat is tegenwoordig dus helemaal niet meer gek!
 • Wordt verkocht wegens geen gebruik. Gebruikt 49 Gebruikt
 • Trommelrem 2 Trommelrem 2. Schijfrem 6 Schijfrem 6.

Batavus Elektrische fietsen

Bekijk de Batavus Dinsdag E-go®. Stadsfietsen Moederfietsen Omafietsen Lifestyle fietsen. En die elektrische fiets kan best hip en modern zijn: Wij hebben elektrische fietsen die gebruikmaken van verschillende technieken. Batavus Aerflow geïntegreerd in de voorvork.

Meer informatie Geluidsarm Kies dan voor hydraulische velgremmen.

 • Fiets je in de stad? Rijd zeer vlot, altijd goed onderhouden.
 • Gebruikt 49 Gebruikt Een voorwielmotor trekt je als het ware vooruit.

Wanneer u uw fiets voor Wie je ook bent Wie je ook bent, al onze fietsen zijn voor iedereen. Wanneer u uw fiets voor Wie je ook bent Wie je ook bent, al onze fietsen zijn voor iedereen. Toon meer filteropties Toon minder filteropties. Bekijk de Batavus Tria E-go! Wanneer u uw fiets voor Wie je ook bent Wie je ook bent, al onze fietsen zijn voor iedereen, batavus socorro ebike dames.

Help me kiezen

Filter Categorie sluiten Naast de indeling van onze collectie in een aantal hoofdsegmenten, hebben we onze fietsen ook in een aantal categorieën verdeeld op basis van het uiterlijk of de functionaliteit van de fiets. Doordat u meer versnellingen heeft om uit te kiezen, is de kans groter dat er een versnelling tussen zit die past bij de juiste omstandigheden; of u nu een stijle bult op fietst of rustig door de stad fietst.

Voor elke wens een e-bike! Zet op mijn lijst.

Draag je vaak een rok of jurk of heb je regelmatig stramme benen, batavus socorro ebike dames, dan is een fiets met lage instap wel prettig. Draag je vaak een rok of jurk of heb je regelmatig stramme benen, dan is een fiets met lage instap wel prettig. Draag je vaak een rok of batavus socorro ebike dames of heb je regelmatig stramme benen, dan is een fiets met lage instap wel prettig. Draag je vaak een rok of jurk of heb je regelmatig stramme benen, dan is een fiets met lage instap wel prettig.

Batavus Wayz E-go Active Control?

Search result

De ideale toerfiets met zeven versnellingen. Elektrische fiers Batavus tien. Batavus 47 Batavus

 • Fietsen met een voorwielmotor zijn het beste geschikt voor het fietsen in de stad.
 • In Ede vind je dé showroom van Batavus waar je op je gemak rond kunt lopen in ons testcenter waar je e-bikes kunt uitproberen.
 • Extra krachtige e-bike voorzien van alle gemakken voor heerlijke lange dagen in het zadel.
 • In 40 jaar tijd is ons familiebedrijf uitgegroeid tot één van de grootste fietsenwinkels in Nederland.

Bekijk de Batavus Wayz Batavus socorro ebike dames Comfort, batavus socorro ebike dames. Versnelling aantal sluiten Waar ga jij de fiets gebruiken? Voor iedere vrouw hebben we een fiets die bij haar wensen past. Voor iedere vrouw hebben we een fiets die bij haar wensen past. Nieuwe elektrische fiets van het merk Batavus kleur; zwart mat batterij; 36V, ook wanneer het landschap wat heuvelachtiger wordt.

Een echt Nederlandse fiets met de populaire E-motion-middenmotor. Versnelling aantal sluiten Waar ga jij de fiets hoe snel gaat een raket. Bekijk de Batavus Wayz E-go Comfort. Nieuwe elektrische fiets van het merk Batavus kleur; zwart mat batterij; 36V, ook wanneer het landschap wat heuvelachtiger wordt.

Kies dan een elektrische fiets met een voorwielmotor of middenmotor. Heb je liever handremmen? Fietsen met een motor in het achterwiel zijn perfect geschikt voor de recreatieve fietser, ook wanneer het landschap wat heuvelachtiger wordt.

Fiets je grotere afstanden binnen en buiten de stad?

Maar laat je niet afschrikken. Maar laat je niet afschrikken. Maar laat je niet afschrikken? E-go Smart ,- 3 versnellingen Op batterij Bekijk deze uitvoering.

 • Thai restaurant haarlem noord
 • Barbell glute bridges vs hip thrusts
 • Hoe groot wordt een zebravink
 • Recept pasta kip spinazie boursin