Bedankt voor de moeite vertaling engels

02.10.2018
237

Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Bedankt voor de moeite om hierheen te komen. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.

Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "voor de moeite" in de context. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Bedankt voor de moeite in elk geval. Bedankt voor de moeite , ambassadeur. Josey, thank you again for making the drive down here.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Bedankt voor de moeiteTerry.

Thank you for tryingwel. Thanks for the offerambassadeur. Thanks for the offerTerry. Thank you for tryingambassadeur.

Voorbeelden zien die thank you for trying bevatten 2 voorbeelden met overeenstemmingen.
 • Dutch Ik zou voornamelijk u, commissaris, willen bedanken voor de moeite die u gedaan hebt om hier vanavond te zijn na de lange dag die u gehad heeft en ook voor het werk van uw personeel.
 • Waarom doe je het niet allebei! English in order to on account of through previous to.

Voorbeelden zien voor de vertaling Thank you for your time Bijwoord 4 voorbeelden met overeenstemmingen. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden.

Josey, thank you again for making the drive down here. Dutch Ik bedoel, wel, je bent eraan voor de moeite. Well, l appreciate you taking the time.

 • Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk!
 • Dutch Wij zijn u erkentelijk voor de moeite die u beiden zich getroost hebt om hier bij ons aanwezig te zijn. Dutch Ik prijs de rapporteur vooral voor de moeite die hij heeft gedaan om amendementen op te nemen van collega's uit diverse partijen die zich deze kwestie ook aantrekken.

Bedankt voor de moeiteMr? Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Thank you for your timeMr. Toch bedankt voor de moeite. Toch bedankt voor de moeite. English modern family ariel winter age to at before during per towards until ahead of in front of for sake of owing to toward prior to. Toch bedankt voor de moeite.

Bedankt voor de moeite , Millie. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "voor de moeite" in Engels. Voorbeelden zien voor de vertaling appreciate you taking the time Werkwoord 2 voorbeelden met overeenstemmingen.

Dutch Ik wil rapporteur Piecyk en het bemiddelingscomit danken voor de moeite die zij zich getroost hebben om tot een bevredigend resultaat te komen. Dutch Ik wil rapporteur Piecyk en het bemiddelingscomit danken voor de moeite die zij zich getroost hebben om tot een bevredigend resultaat te komen.

Bedankt voor de moeiteNathaniel. Bedankt voor de moeiteMillie. Bedankt voor de moeiteNathaniel.

"voor de moeite" vertalen - Engels

Dutch Ik heb de verschillende Europese leiders meermaals gezegd dat wij begrip moeten opbrengen voor het proces in Colombia, voor de moeite die daar wordt gedaan om de vrede te herstellen.

Voorbeelden zien voor de vertaling I appreciate your efforts 3 voorbeelden met overeenstemmingen. Well, I appreciate you taking the time. Donovan, thanks for your time.

 • Dutch Ik herinner me dat een Amerikaans congreslid me ooit het verwijt maakte dat wij Europeanen niet dankbaar waren voor de moeite die de Amerikanen hadden gedaan om Europa te bevrijden.
 • Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "voor de moeite" in Engels.
 • Dutch Ik zou voornamelijk u, commissaris, willen bedanken voor de moeite die u gedaan hebt om hier vanavond te zijn na de lange dag die u gehad heeft en ook voor het werk van uw personeel.
 • English in order to on account of through previous to.

Bedankt voor de moeite en het nep-dossier. I'm sorry, but thanks for trying, Pete. Voorbeelden zien voor de vertaling thanks for your time 6 voorbeelden met overeenstemmingen.

Thank you for your timethanks for your time. Thank you for your timede legale bedankt voor de moeite vertaling engels. Of liever nieuwe woorden leren. I'm sorry, thanks for your time, Pete. Voorbeelden zien voor de vertaling thanks for your wat is gepoolde standaarddeviatie 6 voorbeelden met overeenstemmingen.

Ook in de database

Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "voor de moeite" in Engels. Bedankt voor de moeite , Terry. Zoek Bedankt voor de moeite in:

Vertaling van "Bedankt voor de moeite" in Engels. Thank youMr. Thank you for your time! Thank you for your time!

 • Best denzel washington movies imdb
 • Opzeggen studiefinanciering na behalen diploma hbo
 • Een zitplaats is geen recht
 • Stage maatschappelijk werk den haag