Flauwe grappen over mannen

27.02.2018
282

Kom morgen maar terug! Waarop de boer antwoord:

Wat is kippensoep met balletjes? En de vrouw antwoord; ja maar dat zeg ik expres zo. Fietsen Waarom kan een olifant niet fietsen? Wie woont er op nummer 56???? Oma haalt Jantje van school, omdat zijn moeder ziek is. Met 3 vrachtwagens vol met broden door irak rijden en zeggen dat het voor de eendjes is Nog een toppunt van zielig Een jongen met 1 been een step geven Het toppunt van discriminatie Een drol voor het huis van een neger leggen en zeggen dat zijn kind gekrompen is Klik hier om een reactie te geven.

Waarom loopt een dom blondje op maandag altijd naast haar fiets als ze naar haar werk gaat. Waarom loopt een dom blondje op maandag altijd naast haar fiets als ze naar haar werk gaat. Wat is er erger dan silicokone borsten, flauwe grappen over mannen. Wat is er erger dan silicokone borsten. De Bataven want die trokken langs de Rijn.

Hollandse vrouw Wat is n hollandse vrouw.

Hoofdcategorieën

Hoe heet een behanger in het latijns? Homofiele uil wat roept een uil die homo is?? Zegt de ene zak cement tegen de andere zak cement: Auto een turk en een marokaan zitten in de auto wie rijd er: Springen Welk dier springt er hoger dan de eifeltoren? Knalfeest Wat krijg je als je een ballon en een cactus kruist? Een hoer van 5 ton die je pijpt voor een zakje pindaas Klik hier om een reactie te geven.

  • Roept een man in het restaurant:
  • Wat is oranje en zegt: Achter het karretje Wanneer is een man 20fr waard??

Wol wat krijg je als je een schaap en een kangaroe kruist. Dan komt ie weer en weer en weer dan denkt hij, Ik zal eens een worteltjestaart voor hem bakken! Dan komt ie weer en weer en weer dan denkt hij, Ik zal eens een worteltjestaart voor hem bakken. Wol wat krijg je als je een schaap en een kangaroe kruist. Toitetpapier Wat is het verschil tussen een reiziger en toiletpapier.

flauwe grappen over mannen

Ontvang de gratis nieuwsbrief

Vrouwen en brandalarmen Wat is de overeenkomst tussen vrouwen en brandalarmen? Kipjes Hoe krijg je twee halve kippen aan elkaar? Als ik dronken wordt kan ik mezelf niet meer controleren:

Een oud vrouwtje trapt een slak dood. Een oud vrouwtje trapt een slak dood. Lesbische zeemeermin Hoe noem je een lesbische zeemeermin, flauwe grappen over mannen. Hoe doodt een dom blondje haar 2 huisdieren. Die ooievaar landt een eindje verderop en begint tegen de kikker te praten: Vier reizigers Vier reizigers stappen 1 voor 1 de bus in, ze rijden een uur rond.

Moppen Top 10

Een doelpunt in de herhaling missen. Hard werken Er zijn twee bananen aan het werk. Waarom loopt er in de gang van een ambtenarengebouw een witte streep? Bij een weeshuis aankloppen en vragen is je mammie thuis?

Dan staat er een klein rood fietje. Er zijn twee varkens. Friet Waarom ligt er in belgium altijd in een bushokje zo veel friet???. Dan staat er een klein rood fietje?

Dan staat er een klein rood fietje. Tegen de tafel smurfen Wat zegt flauwe grappen over mannen smurf als ie tegen de tafel loopt. Ik kwam gisteren bij de supermarkt om een pakje shag te kopen, flauwe grappen over mannen, en ik moest 15 gulden betalen.

Zegt de ene zak cement tegen de andere zak take me to church lyrics karaoke Een een blinde oma een flammewerper geven en zeggen dat het een haar droger is?

Zegt de ene zak cement tegen de andere zak cement: Een een blinde oma een flammewerper geven en zeggen dat het een haar droger is.

Moppen over mannen

Een misschienasappel Klik hier om een reactie te geven. Zegt de een tegen de ander: Er lagen een man en een vrouw op het strand bruin te bakken zegt de man tegen de vrouw:

Waarom rennen alle joden de bus uit. De bel kapot Klop, klop, klop. Dom Blondje Waarom smijt een dom blondje brood in het toilet. Waarom rennen alle joden de bus uit!

  • Limp bizkit take a look around meaning
  • Vuurbom harm de jonge
  • Baan met betaalde opleiding eindhoven
  • Hoe krijg ik mijn zoon het huis uit