Fotografie winkel amsterdam oost

24.05.2018
108

Nadat mijn grootvader overleed, heeft mijn oma nog een tijd daar gewoond, tegenwoordig zit ze in een aanleunwoning in de buurt. Vincent Tuinder 15 november

Lees ook mijn artikel "Zomer in Oost". Ik ben momenteel bezig om al die doosjes met 36 opnamen te digitaliseren. Klanten, die de pas gefotografeerde film uit het rolletje trokken en vervolgens aan mijn opa gingen vragen of hij iets kon zeggen of de foto's goed gelukt waren de film was natuurlijk ter plekke spontaan overbelicht. Eerst samen met mijn vader maar ook toen ik al wat ouder was en zelf fotografeerde.

Wie was dat dan?

Een van de onschuldigere voorvallen was bijvoorbeeld dat hij zich in dronken toestand, slechts in ondergoed gestoken zichzelf op straat had buitengesloten van zijn woning en daar door zijn geschreeuw de buurt wakker hield.

Mijn naam is Annie Glastra? Mijn naam is Annie Glastra, fotografie winkel amsterdam oost. Ik kan me ook nog ene Frits van de Hurk herinneren,want ik kwam ook graag even,als klein broertje bij mijn grote zus in de winkel. Mijn naam is Annie Glastra.

18 reacties

Een aantal typische Olsthoorn zaken heb ik gelukkig wel bewaard. Fotomapjes, zoals op de foto te zien zijn heb ik natuurlijk ook, andere voorwerpen met het Olstoorn stempel heb ik ook nog. We hebben het natuurlijk gehad over de fotozaak op de Transvaalkade waar ik zelf ook jaren klant ben geweest. Zijn grote hobby was fotografie, dus hij was erg blij dat hij in een fotozaak kwam te werken. Ook was er nog een fotograaf op de Transvaalkade.

Ik loop nog graag over de kade, die op het begin een apart, wisselvallig karakter heeft. Ik mail via fotografie winkel amsterdam oost CP van mijn vriend Loek. Ik mail via de CP van mijn vriend Loek. Ik mail via de CP van mijn vriend Loek. Ik zelf ben ook heel wat keren bij u in de winkel geweest. Linnaeusstraat 78 CN Amsterdam Meer informatie.

Virtuele rondleiding

Een eerste online indruk maakt u maar 1 keer. Dat zij moge rusten in vrede. Vaak heb ik daar Laurel en Hardy en tekenfilms gehuurd, ook al vond ik het tarief een gulden? Castle Rock, Laurel en Hardy e.

De etalage van de fotozaak, Een tweetal filmprojectors heb ik bewaard om zelf oude films van mijn jeugd te kunnen draaien, waarschijnlijk na gezien de pocketinstamatic die tentoongesteld staat De etalage van de fotozaak, fotografie winkel amsterdam oost.

De etalage van de fotozaak, Een tweetal filmprojectors heb ik bewaard om zelf oude films van mijn jeugd te kunnen draaien, Een tweetal filmprojectors heb ik bewaard om zelf oude films van mijn jeugd te kunnen draaien. De etalage van de fotozaak, maar erg gezellige interieur, maar erg gezellige interieur, fotografie winkel amsterdam oost.

Met een slang vanuit de winkel was ik bezig de auto schoon te maken terwijl er buiten mijn gezichtsveld een heel oud mannetje met een stok langs kwam langs strompelen.

Ik mail via de CP van mijn vriend Loek. Met een slang vanuit de winkel was ik bezig de auto schoon te maken terwijl er buiten mijn gezichtsveld een heel oud mannetje met een stok langs kwam fotografie winkel amsterdam oost strompelen.

Hij concentreert zich helemaal op wegwerpservies, disposables zoals hij ze noemt.

Mijnheer Olsthoorn heeft een aantal mooie gezinsfoto's gemaakt van ons gezin. Een heerlijke winkel was het, wat mij betreft. Een paar oude nog werkende fotocamera's uit de jaren , samen met wat ander klein materiaal zijn gebleven.

Ik hoop dat Mevr.

Hopelijk krijg ik nog een reactiedat mijn berichtje goed is ontvangen. Hopelijk krijg ik nog een reactiedat mijn berichtje goed is ontvangen, fotografie winkel amsterdam oost. Al die andere namen van winkeliersdie genoemd werden,kan ik me nog zeer goedvoor de geest halen,wij hebben er gewoont van De fotograaf had het moeilijk moest steeds overnieuw daar mijn broertje telkens zijn tong uitstak en fotografie winkel amsterdam oost thuis van mijn moeder op zijn kop kreeg.

En uiteraard heb ik haar man goed gekend. En uiteraard heb ik haar man goed gekend.

De perfecte pasfoto

Supersnel een fotoboek maken. Mijn moeder was als kind altijd heel erg bang voor hem. Ik woonde op de Hogeweg

Op 11juni trouwde ik met Johan hoeksema en hebben we de trouwfoto's bij Olsthoorn laten maken. Op 11juni trouwde ik met Johan hoeksema en hebben we de trouwfoto's bij Olsthoorn laten maken. Op 11juni trouwde ik met Johan hoeksema en hebben we de trouwfoto's bij Olsthoorn laten maken.

  • Wat is een doorbraakbloeding
  • Piet mondrian de stijl paintings
  • Stuk grond te koop friesland
  • Hoe vouw je een kikker die kan springen