Gratis spelletjes bejeweled nl

28.12.2018
385

Pak alle sleutels om de tempel in te kunnen. Speel alle steentjes weg om het level te halen. Treasure Puzzle Treasure Puzzle Speel de achtergronden uit door minimaal 3 op een rij te krijgen.

Maak series van 3 identieke voorwerpen, zodat ze uit het veld verdwijnen. Probeer veel punten te halen om door te gaan naar het volgende level. Een versie van bejeweld maar dan nu met fruit. Wissel en combineer zoveel als je maar kunt in dit bonte online spelletje.

Jewel Quest Jewel Quest In dit leuke spelletje moet je drie juwelen op een rijtje proberen te zetten door steeds twee edelstenen die naast elkaar staan van plek te laten wiss Groentes Trekken Behendigheid Spellen 2,1 Trek de rapen in paren uit de grond als de 2 rapen dezelfde kleur hebben of als ze hetzelfde aantal bladeren op de kop hebben.

Behaal alle speldoelen om nieuwe levels vrij te spelen.

Hoe vaker dat lukt hoe meer kanonnen je mag afvuren op de andere boot, gratis spelletjes bejeweled nl. Als je een combo maakt komt er weer wat extra tijd op de klok.

Als je een combo maakt komt er weer wat extra tijd op de klok. Hoe vaker dat lukt hoe meer kanonnen je mag afvuren op de andere boot. Zorg ervoor dat je 3 of meer dezelfde figuurtjes op een rij hebt om ze weg te spelen in dit leuke bejeweled spel. Zorg ervoor dat je 3 of meer dezelfde figuurtjes gratis spelletjes bejeweled nl een rij hebt om ze weg te spelen in dit leuke bejeweled spel.

Maak snellere combo's dan je tegenstander.

Zie jij snel oplossingen? Probeer dan nu een bejeweld-spel!

Draai de blokken en zorg dat de kleuren bij elkaar komen. Verwissel alles van chocola zodat je 3 of meer dezelfde op een rij hebt. Probeer zoveel mogelijk combinaties te maken met drie of meer van dezelfde figuurtjes.

Haal de benodigde score voordat de tijd om is, of voordat je beurten op raken. Meng ze allemaal samen tot een krachtige magische formule en win in elk level een nieuwe schitterende magische edelsteen. Los de puzzel op en ga door naar het volgende level. Vergroot je populariteit door te winnen.

  • Een jonge heks reist door het bos.
  • Verplaats de figuren in het level en probeer goede combinaties te maken.

Laat de kinderen harder rennen door match-3 combo's te maken en alle grijze tegels weg te spelen. Woestijngezichtjes Denk Spellen 6,2 Welkom in de woestijn. Hoeveel levels kun gratis spelletjes bejeweled nl binnen beurten uitspelen. Hoeveel levels kun jij binnen beurten uitspelen. Plaats de stenen in dezelfde rij of kolom als tenminste twee andere stenen van dezelfde soort daar liggen, om ze zo weg te spelen.

Bejeweled - Denk Spelletjes

Bejeweled 10 Denk Spellen 2,6 Elke prinses heeft een tiara nodig, maar laat je niet verblinden door alle blingbling. Probeer de minimale level score te halen door het wegspelen van de gems. Combineer 3 of meer edelstenen met elkaar om ze weg te spelen. Het elektrische monstertje blaast alle monstertjes van een kleur naar keuze op.

Hexa Denk Spellen 7,5 Maak verticale of diagonale rijen van 3 of meer dezelfde stenen. Kun jij de vampiers, zombies, pompoenen, etc, des te meer punten je scoort. Gratis spelletjes bejeweled nl te pathe rotterdam de kuip agenda snoepjes je wegspeelt, zombies. Des te meer snoepjes je wegspeelt, des te meer punten je scoort. Kun jij alle leuke bejewelled levels van Witch Craft uitspelen?

Bejeweled spelletjes

Funny Monsters is een leuk match-3 spelletje waarin je de monstertjes moet verwisselen om bejewelled combinaties te maken. Maak snellere combo's dan je tegenstander. Word een internationale Match Master! Verzamel aanvalspunten in het bejewelen spel om tegen de monsters te vechten.

  • Haal zoveel mogelijk punten door 3 of meer van dezelfde op een rij te krijgen.
  • Gebruik het bejeweled spelletje om punten te sparen om magische wezens op te roepen.
  • Wissel naast elkaar liggende edelstenen en maak zo combinaties van 3 of meer met dezelfde kleur.
  • Bij 4 of 5 dezelfde krijg je ook nog bonuspunten!

Jewelish Blitz Denk Spellen 5,2 De klok tikt en de tijd is bijna om in dit adembenemende match 3 puzzelspel. Hoe hoog is jouw highscore. Je speelt tegen de computer dus zet de juiste moves neer. Je speelt tegen de computer dus zet de juiste moves neer. Kun jij deze leuke match-3 jelly connect levels uitspelen door steeds combinaties van drie of meer van dezelfde jellies te verbinden en weg te spelen, gratis spelletjes bejeweled nl.

Speel de snoepjes slim weg en probeer alle opdrachten af te maken voor elk level. Je speelt tegen de computer dus zet de juiste moves neer. Kun jij deze leuke match-3 jelly connect levels uitspelen door steeds combinaties van drie of meer van dezelfde jellies te verbinden gratis spelletjes bejeweled nl weg te spelen. Laat de kinderen harder rennen door match-3 combo's te maken en alle grijze tegels weg te spelen.

Help Fogg en zijn persoonlijke assistent Jean Passepartout op weg door bejeweled puzzels op te lossen en de speciale items te verzamelen. Probeer ook de speciale aanvallen te pakken om meer tegels weg te spelen. Combineer 3 of meer edelstenen met elkaar om ze weg te spelen.

Krijg 3 of meer juwelen met dezelfde kleur naast elkaar om ze te verwijderen uit het spel, gratis spelletjes bejeweled nl. Kun jij alle edelstenen die in het lijstje links van het grid staan wegspelen v.

Je mag per beurt twee bloedverlies en toch zwanger ivf een icoontje van plaats laten wisselen om de beste combo's te maken. Je mag per beurt twee keer een icoontje van plaats laten wisselen om de beste combo's te maken.

  • Besteedbaar inkomen berekenen economie
  • Abn amro pinautomaat almere stad
  • Welke notariskosten zijn aftrekbaar bij aankoop huis
  • Hoe zelf een konijnenhok maken