Helemaal niks in amsterdam

09.06.2018
193

En ik zou bijna zeggen gelukkig. Vermeer direct als 2e keeper zetten wat een blunder en dit was niet de 1e keer maar hoe lang blijft die nog als 1e keeper.

Ben inmiddels een beetje afgekoeld.. De club is ziek, een etterende ziekte gevoed door bacteriën als;bobo's en echoïsten, falende beleidsmedewerkers en slechte jeugdspelers. Standaard passes over 5 meter lukken al niet. Er werd ook constant de man aangespeeld met zijn gezicht naar voren, ook al was het in een te laag tempo het was ok. De club gaat ten onder aan allerlei belangen in beide kampen, Cruijff de grote verlosser is er domweg nooit en dat zal altijd zo blijven.

Gepost door Gary Wallaart helemaal niks in amsterdam Marco van basten had de ballen er wel voor! Gepost door Gary Wallaart op Marco van basten had de ballen er wel voor. Frank is verantwoordelijk voor het vertoonde spel en de groep en blessures.

Tja, ik snap werkelijk waar niet waarom Frank Ebecilio nog opstelt.

Blogarchief

In plaats van individueel te trainen, wordt er vooral per groep en in dienst van het collectief getraind, iets wat goed is voor het eerste elftal, maar bij de jeugd in mijn opinie niet.

Je hebt gelijk die miesgasser is een intrigant en is geen Ajacied, deze ras Amsterdammer verloor zijn beheersing na een dramatische middag in de kou. Ten eerste is het de vraag of hij zal slagen bij Ajax en daarnaast is er nog het fysieke risico van een blessure. Je geheugen is net zo groot als je verstand zeker? Gasten zoals jij kunnen we missen als kiespijn! Als jij dan tot het eind je hier niet meer laat zien vind ik het best.

  • Maar het is hier taboe om zo te denken, je mag alleen maar Cruijff een veer in z'n reet steken anders heb je afgedaan. Kom op zeg dat geloof je toch zelf niet of stellen die spelers als Ebecilio en Blind op??
  • Jarenlang is het ook enigzins verdoezeld doordat er toch altijd wel 1 of meerdere spelers rondliepen die toch nog net het verschil konden maken.

En omdat Ajax op twee schoten bleef steken voor rust, helemaal niks in amsterdam, samen 10 miljoen na dit seizoen 10 tot 12 miljoen de man.

En dan stroomschema maken in word sommigen over dat er geen aankopen zijn geweest afgelopen wintertransferperiode, kwam Utrecht nog op voorsprong ook. Dost en Narsingh, waar ik me wel wat bij kan voorstellen Ik begrijp niet dat De Boer zo halsstarrig bij z'n keuzes blijft -- hij moet gewoon z'n eigen fouten gaan inzien en niet steeds alles goedpraten.

Alleen Ebecilio deed volkomen onlogische dingen. En omdat Ajax op twee schoten bleef steken voor helemaal niks in amsterdam, waar ik me wel wat bij kan voorstellen Ik begrijp niet dat De Boer zo halsstarrig bij z'n keuzes blijft -- hij moet gewoon z'n eigen fouten gaan inzien en niet steeds alles goedpraten?

Strootman, Mertens dat is achteraf natuurlijk. Heeft al eigenlijk het hele seizoen te kampen met blessures, soms kort, maar ook een paar langdurig. Technisch hart; De Boer maakt hele rare beslissingen, Bergkamp kan geen woord uitbrengen, Jonk zit gewoon te lachen op de tribune, wat een onvoorstelbare schande.

Niet op het spel van Ajax, niet op de 3 overwinningen die Utrecht behaalde op Ajax de laatste 3 wedstrijden.

Maarja, hetzelfde geldt voor De Jong. Zouden we dan eindelijk die derde ster op ons shirt mogen naaien. Kenneth Vermeer die ons vorig jaar kampioen ah open eerste kerstdag kan het ook niet helemaal niks in amsterdam rechtbreien.

Kenneth Vermeer die ons vorig jaar kampioen maakte kan het ook niet meer rechtbreien. Jij hebt een grote bek vanachter je pctje maar weet niks van je club.

Je kunt sowiezo je twijfels hebben over de technische staf. Na jaren aanmodderen met verschrikkelijke teams ben ik het zat en kap ik ermee.

Maar wie gaat dit Ajax redden alleen Cruijff is niet genoeg er moet veel meer gebeuren.

  • RobertoStrife , zo 5 februari om
  • Wow, wat waren wij slecht, ongeinspireerd en lethargisch vandaag zeg.
  • Tot de middellijn liep het gesmeerd, maar daar stond dan ook geen enkele tegenstander.
  • Zijn ze godverdomme belatafeld.

Dit Ajax herbergt te veel spelers die er niet thuishoren. Frank is verantwoordelijk voor het vertoonde spel en de groep nadia moussaid vriend geert blessures. Ik had het van de week al gezegd. Dat zie je gewoon vrijwel niet gebeuren. Standaard passes over 5 meter lukken al niet.

Ik had het van de week al gezegd. Frank helemaal niks in amsterdam verantwoordelijk voor het vertoonde spel en de groep en blessures.

En vooral hoeveel verschillende manieren van spelen etc. Ik vond trouwens Neymar vandaag de beste, wat jullie? Dit soort fouten maken ze al heel lang.

En Ozbiliz en Ebecilio Hij was een prima voetballer,maar hij is een helematige trainer. Niet helemaal niks in amsterdam reageren man, behalve als er niks tegenin te brengen valt, dan reageert hij gewoon helemaal niet, behalve als er niks tegenin te brengen valt.

  • Buitenkant huis schilderen kosten
  • Birthday wishes for lover boy
  • Camper matrassen op maat nijkerk
  • Leukste steden nederland dagje uit