Hotel brabant hilvarenbeek zoover

14.06.2018
176

Het personeel was écht supervriendelijk. Petrus Kerk Museum Dansant. Niet eens een eitje of croissants maar oude boterhammen.

Więcej informacji Widgety Zoover Dostępne formaty widgetów. De kaaskroketjes zijn echt een aanrader! Verder is dit in Nederland het eerste hotel waar je in het weekend tot 10 uur mag ontbijten en waar er geen eieren bij het ontbijt zijn. Dit allemaal konden wij wrl negere want voor het eerst in 10 maanden gingen wij een weekendje uitrusten, we hebben een ziek dochtertje thuis.

We werden vriendelijk ontvangen met de nodige uitleg. Ok het diner is echt lekker, maar zo goed als het avondeten is zo slecht was het ontbijt. Bent u de eigenaar?

Nogmaals personeel erg gastvrij, aardig en lekker Brabants. Dat maak je niet vaak mee. Het eten was gewoon goed te noemen. Het eten was gewoon goed te noemen! Dat maak je niet vaak mee, hotel brabant hilvarenbeek zoover. Er stonden wel eierdoppen.

De ontvangst is in het cafe, hier zitten inderdaad stamgasten die je opnemen maar eerlijk waar, mij kan het niet boeien. Hotel heeft een parkeerplaats achter het hotel. Hilvarenbeek Hotel Brabant - wybierasz się tu na wakacje?

Hotel Brabant wyniki 6,4 z 10 , na podstawie 21 opinie. Het enige nadeel, ik heb niemand zien roken maar ik rook het wel in het restaurant in de ochtend. We zijn op dit moment in dit hotel maar als t aan mij lig vertrek ik onmiddelijk maar mijn man wil niet.. We waren hier een weekend met een groep om te wandelen. Wybierz stronę międzynarodową Zoover.

  • De kamer zag er goed uit, de bad kamer zag er strak uit en schoon. Er is geen opbergruimte voor tassen of koffers, maar wij hebben dit niet gemist.
  • In de bar van het hotel waren 's avonds stamgasten, geen last van gehad.

Ik leef toch uit de koffer en mijn jasjes kon ik wel ophangen. En wat kont er in de kamer naast Ons. Vind de beste deal. Besteld in het restaurant en keurig boven gebracht. Besteld in het restaurant en keurig boven gebracht. Willkommen hotel brabant hilvarenbeek zoover den Seiten des unabhngigen Hotelbewertungsportals Zoover. Vind de beste deal?

Waar de gasten de sterren zijn!

Voor een kort verblijf is dit hotel zeker een aanrader. Had zelf een eenvoudige kamer en voor mij was dat prima ben toch alleen op de kamer om te slapen, de gezelligheid zoek ik wel aan de bar , maar als je van meer privacy houdt kun je beter een kamer met eigen douche nemen natuurlijk. Kamer was prima, niet te groot, maar wel met alles wat je nodig bent voor 1 nachtje.

Mijn kamer was basic ingericht maar wel netjes en schoon, hotel brabant hilvarenbeek zoover. De ontvangst was hartelijk en het personeel was erg betrokken bij het hotel en de gasten.

Wybierz stron midzynarodow Zoover. Mijn kamer was basic ingericht maar wel netjes en schoon. Kamer was prima, ich hatte schon ein prima Bett, niet te groot.

21 Nederlandse reviews over Hotel Brabant

Nogmaals personeel erg gastvrij, aardig en lekker Brabants! Geen nachtkastjes, geen plaats voor de bagage, geen spiegel en prullenbak in de kamer. Het eten is voortreffelijk en alleen hiervoor zou ik nog een keer terugkomen. Ansonsten war das Zimmer sauber und ordentlich. Aardig en gastvrij personeel.

Zij vindt sowieso alles prachtig. En wat kont er in de kamer naast Ons. Aardig en gastvrij personeel Nette kamers, onze badkamer kamer was erg netjes maar smal. De service was echt fantastisch! En wat kont er in de kamer naast Ons. De service was echt fantastisch. En wat kont er in de kamer naast Ons, hotel brabant hilvarenbeek zoover.

Verder ligt het hotel mooi voor het maken van wandelingen. Had zelf een eenvoudige kamer en voor mij was dat prima ben toch alleen op de kamer om te slapen, de gezelligheid zoek ik wel aan de bar , maar als je van meer privacy houdt kun je beter een kamer met eigen douche nemen natuurlijk.

Ok het diner is echt lekker, maar zo goed als het avondeten is zo slecht was het ontbijt. Nogmaals personeel erg gastvrij, aardig en lekker Brabants!

Petrus Kerk Museum Dansant. Ok het diner is echt lekker, de bad kamer zag er strak uit en schoon. De kamer zag er goed uit, de bad kamer zag er strak uit en schoon, hotel brabant hilvarenbeek zoover.

  • Whatsapp aan het typen blijft staan
  • De kaart van nederland topo leren
  • Ik hou van holland verjaardagsspel bom
  • Facebook account gehackt telefoonnummer