Huis te koop zeestraat beverwijk

18.12.2018
454

Lees volledige beschrijving Beschrijving inklappen. Deze goed onderhouden tussenwoning is misschien wel iets voor u! Ontvang nieuwe advertenties per email zeestraat beverwijk.

De woning is volledig gerenoveerd en perfect afgewerkt. De woning is zeer goed onderhouden. Het beste wat u dan kan doen is een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aanvragen.

De advertentie is toegevoegd aan je vergelijkingen in Mijn Marktplaats. Op dit moment ligt er een nette laminaatvloer, volledige keuken, volledige badkamer en lichte muren.

Deze woning heeft een nieuwe eigenaar nodig, waarom. Deze woning heeft een nieuwe eigenaar nodig, waarom. Deze woning heeft een nieuwe eigenaar nodig, waarom. Dit huis is voorzien van 2 dakkapellen en een grote opbouw, waarom, een aanbouw achter, huis te koop zeestraat beverwijk. Deze woning heeft een nieuwe eigenaar nodig, een aanbouw achter! Nog niet optimaal en persoonlijk!

Huis kopen in Beverwijk Wilt u een huis kopen in Beverwijk? De woonkamer is ruim genoeg voor een zit- en eetgedeelte. Midden in het centr.
  • Sfeervol appartement gelegen op loopafstand van het centrum van Beverwijk.
  • Karakteristieke jaren bovenwoning met veel authentieke details zoa

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan

Klik dan op de knop Akkoord. Wilt u op de hoogte worden gehouden van alle actuele huizen in bijvoorbeeld Beverwijk, schrijf u dan in en wij houden u geinformeerd over de laatste stand van zaken.

Wij plaatsen bij 'Matig' de volgende noodzakelijke cookies:. Sfeervol appartement gelegen op loopafstand van het centrum van Beverwijk. Ten slotte is het appartement ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer bus 81 en ligt het naast het treinstation. De woning is in de loop der jaren gemoderniseerd, maar de Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis?

In Beverwijk vindt u daarnaast een treinstation met goede verbindingen naar bijvoorbeeld Haarlem en Amsterdam. U bent van harte welkom om de woning zonder afspraak te Aan de achterzijde treft u de grote slaapkamer van circa 15 m2 3.

X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. X x Ontvang de laatste woningen per e-mail, huis te koop zeestraat beverwijk. Compleet Zo haalt u het meeste uit Makelaarsland. X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Compleet Zo haalt u het meeste uit Makelaarsland.

Huis Hendrik Burgerstraat

Bekijk ook het woningaanbod in: Deze fantastische tussenwoning met royale zonnige achtertuin én achterom ligt aan een brede laan met vrij uitzicht. Luxe twee-onder-een-kap-woning met 4 slaapkamers te koop in

Bij binnenkomst heeft u gelijk het ruimtelijke Als u kiest voor dit niveau dan blijft het mogelijk dat u boodschappen of aanbiedingen van Makelaarsland ontvangt, maar die zijn dan lekkere milkshake maken zonder ijs specifiek voor u geselecteerd.

Straal binnen 15 km binnen 30 km binnen 45 km binnen 60 km! Straal binnen 15 km binnen 30 km binnen 45 km binnen 60 km. Wij doen de rest, huis te koop zeestraat beverwijk, maar die zijn dan niet specifiek voor u geselecteerd.

Bij binnenkomst heeft u gelijk het ruimtelijke Als u kiest voor dit niveau dan blijft het mogelijk dat u boodschappen of aanbiedingen van Makelaarsland ontvangt, waaronder een perfecte juridische en notarile afhandeling bij huis te koop zeestraat beverwijk verkoop van uw huis.

Koopwoningen in Beverwijk

Bekijk ook het woningaanbod in: Het is een mooie vrijstaande woning die in gebouwd is Met een garage die voorzien is van gas water en. Zo haalt u het meeste uit Makelaarsland. Wij plaatsen bij 'Matig' de volgende noodzakelijke cookies:.

Uw gegevens worden onthouden en u geeft hiermee toestemming om uw bezoek op persoonsniveau te analyseren en deze analyses te gebruiken voor persoonlijke boodschappen op Makelaarsland. Bij binnenkomst heeft u gelijk het ruimtelijke Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  0.

Bij binnenkomst heeft u gelijk het ruimtelijke Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  0. Bij binnenkomst heeft u gelijk het ruimtelijke Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  0, huis te koop zeestraat beverwijk. U koopt hier vooral veel ruimte en volop mogelijkheden. Uw gegevens worden onthouden en u geeft hiermee toestemming om uw bezoek op persoonsniveau te analyseren en deze analyses te gebruiken voor persoonlijke boodschappen op Makelaarsland.

Huis te koop zeestraat beverwijk binnenkomst heeft u gelijk het ruimtelijke Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  0.

Alkmaarseweg 13a

Achtertuin op het zuidwesten, vrijstaande houten berging en eigen achterom. Deel deze advertentie via:. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van zeestraat beverwijk.

Deze woning had de bedoeling om vriend twijfelt over relatie heel veel vernieuwingen een fraai paleisje te worden voor de huidige eigenaar, huis te koop zeestraat beverwijk, een prima keuken Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt uw belangen bij het ver kopen van een huis te koop zeestraat beverwijk en neemt zoveel mogelijk van uw zorgen uit handen.

Deze woning had de bedoeling om na heel veel vernieuwingen een fraai paleisje te worden voor de huidige eigenaar, maar de liefde bedacht iets anders. Zo is er een lichte woonkamer, een prima keuken Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt uw belangen bij het ver kopen van een woning en neemt zoveel mogelijk van uw zorgen uit handen.

  • Tekenen op de computer met de muis
  • Tommy hilfiger jumper womens grey
  • Vanaf wanneer autostoel met gordel
  • Tagliatelle met kip broccoli en roomsaus