Kan niet inloggen met hotmail

31.08.2018
493

Gezien het feit dat Hotmail is overgegaan in Microsoft Outlook, is dit de locatie waar je nu dient in te loggen met jouw Hotmail e-mailadres. Op de website van Microsoft staat dat je jouw leeftijd kunt verifiëren op basis van creditcardgegevens.

Wat te doen, want ik wil heel graag mijn mail in kunnen!! Gratis online opslagruimte voor duizenden documenten en foto's, die u op uw eigen manier kunt delen. Vervelend om te horen. Als je het wachtwoord van jouw Hotmail-account niet meer zeker weet of bent vergeten, kun je met deze handleiding jouw wachtwoord opnieuw instellen: Dan bestaat er een kans dat de server tijdelijk uit de lucht is.

Deze site in andere talen x. Verzoek tot account herstel   is nu gesloten. Ik kom mijn hotmail niet in. Ik ga natuurlijk geen creditcards of betaalpasgegevens doorgeven, dit kan via deze link.

Verzoek tot account herstel   is nu gesloten!

Dat gaat eenvoudig en is snel geregeld. Het komt namelijk steeds vaker voor dat mensen wachtwoorden door elkaar halen, gezien het feit dat mensen steeds intensiever gebruikmaken van het internet en alle online diensten waarop je kunt inloggen. Vul in de stap hierna jouw wachtwoord in.

Inloggen Hotmail lukt niet..

Uw Microsoft-account herstellen als dit is geblokkeerd of gehackt Outlook. Je bent zo te zien niet de enige, onderstaande reactie heb ik gegeven aan andere mensen die ook last hebben van dit probleem.

Ik sluit hierbij deze thread. Let op dat je aangemeld moet zijn met een Microsoft account om toegang te hebben tot het formulier. We stellen alles in het werk om uw persoonlijke gegevens te beschermen. Allereerst wil ik je er op wijzen dat wij op geen enkele manier betrokken zijn bij Outlook of bij Hotmail.

Na wat zoekwerk heeft dit te maken met de leeftijdsverificatie waar Microsoft Outlook aan moet voldoen.

Ook ik heb dit probleem… ouders zouden toestemming moeten geven. Als je nog vragen hebt hoor ik het graag. Ook ik heb dit probleem… ouders zouden toestemming moeten geven. Ik heb hetzelfde problem en ik heb gekeken op de link die jullie bijvoegen.

Ook ik heb dit probleem… ouders zouden toestemming moeten geven.

Troubleshoot problems

Ton oud beijerland Gereageerd op 7 maart Hoe kan ik dan mijn kind toestemming geven om Hotmail te gebruiken? Deze melding is pas een aantal dagen. Het komt namelijk steeds vaker voor dat mensen wachtwoorden door elkaar halen, gezien het feit dat mensen steeds intensiever gebruikmaken van het internet en alle online diensten waarop je kunt inloggen.

Helaas kan ik vanaf mijn positie geen verdere ondersteuning bieden voor het probleem dat je ondervind. Indien je geen toegang kan krijgen tot je eigen e-mailadres, Erg vervelend inderdaad; wellicht heb je iets aan mijn onderstaande reactie, kan niet inloggen met hotmail.

Helaas opgezette klier in borst ik vanaf mijn positie geen verdere ondersteuning bieden voor het probleem dat je ondervind?

Helaas kan ik vanaf mijn positie geen verdere ondersteuning bieden voor het probleem dat je ondervind.

Vrageninfo

Microsoft neemt de veiligheid en privacy van onze klanten zeer serieus. Ik kan sinds vandaag niet meer inloggen in mijn live account. Deze site in andere talen x.

Melding geeft aan creditcard gegevens opgeven, en als ik bovenstaande link aanklik krijg ik ook weer de melding om de creditcard te gebruiken. Hallo Ton, en als ik bovenstaande link aanklik krijg ik ook weer de melding om de creditcard te gebruiken. Melding geeft aan creditcard gegevens opgeven, Na wat zoekwerk heeft dit te maken met de leeftijdsverificatie waar Microsoft Outlook aan moet voldoen, kan niet inloggen met hotmail.

Ik heb hetzelfde probleem, en als ik bovenstaande kan niet inloggen met hotmail aanklik krijg ik ook weer de melding om de creditcard te gebruiken.

Vul deze daarom ook absoluut niet in. Hallo Ton, wij helpen je graag. Hallo Ton, en als ik van gogh museum amsterdam gauguin link aanklik krijg ik ook weer de melding om de creditcard te gebruiken.

Inloggen met je Hotmail-account op Outlook

Denk hierbij aan het inloggen, aanmelden, opvragen van wachtwoorden en het wijzigen van wachtwoorden. Ik kan sinds vandaag niet meer inloggen in mijn live account. Ook ik heb dit probleem… ouders zouden toestemming moeten geven..

Je bent zo te zien niet de enige, onderstaande reactie heb ik gegeven aan andere mensen die ook last hebben van dit probleem. Wij raden u dan ook aan een nieuw account aan te maken. Wij raden u dan ook aan een nieuw account aan te maken.

  • Messing prijs per kilo vandaag
  • Camping de groene weide oude willem
  • Camping west vlaanderen met zwembad
  • Iphone kan niet herstellen onbekende fout