Pasta met spinazie boursin en pijnboompitten

15.12.2018
230

Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Deze tagliatelle met Boursin en spinazie is heel makkelijk om te toveren tot een vegetarische variant door gewoon het ontbijtspek weg te laten.

Wat ik over hou gebruik ik de volgende dag voor een salade , gram champignons, bakje boursin of andere kruidenkaas, het merk is niet echt relevant.

Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Geplaatst op Hoofdgerecht. Meteen het recept gemaakt. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Hoi Ilse, Leuk dat je het recept wilt proberen!

Grappig hoe uit gemakzucht soms de de lekkerste recepten ontstaan. Kan je de saus ook al een stuk eerder maken en dan later de pasta koken en er doorheen doen. Grappig hoe uit gemakzucht soms de de lekkerste recepten ontstaan. Dit recept wil ik graag proberen. Grappig hoe uit gemakzucht soms de de lekkerste recepten ontstaan.

Ik had al vaker gehoord dat boursin met spinazie en pasta lekker was maar zo lekker!!!!! Geplaatst op Goedkoop en snel Hoofdgerecht. Je kan deze saus saus prima van tevoren maken.
  • Ga dit zeker maken ziet er erg lekker uit en tevens makkelijk te maken. Het recept heb ik inmiddels wel een beetje aangepast, maar het is nog steeds erg makkelijk te maken.
  • Geplaatst op Italiaans Hoofdgerecht.

Bereidingswijze

Kan je de saus ook al een stuk eerder maken en dan later de pasta koken en er doorheen doen? Ik bak het spek niet helemaal uit, maar voeg de andere ingrediënten toe net voor het echt knapperig wordt.

Voeg dan een paar eetlepels water toe en bind de saus met een beetje allesbinder. Kip Gram, Pasta naar keuze Gram, Spinazie diepvies gram of vers gram, Boursin gram, Champignons gram, Knoflook 2 a 3 tenen naar smaak, Creme fraiche saus ml, Pakje creme fraiche saus maggie , 1 grote ui, Bouillonblokje kip , Chili peper, Zout en peper.

Geplaatst op Italiaans Hoofdgerecht. Geplaatst op Kinderkeuken Hoofdgerecht. Wordt in een nieuw venster geopend.

Dit komt zeker vaker op tafel. Op laag vuur langzaam laten pruttelen voor een minuut of 5. Ik heb verse gebruikt, gewoon even stoven op voorhand…, pasta met spinazie boursin en pijnboompitten. Vandaag voor de eerste keer gemaakt, zelfs onze gast heeft er van genoten, gewoon even stoven op voorhand…. Het recept heb ik inmiddels wel een beetje aangepast, maar het is nog steeds saus dikker maken met creme fraiche makkelijk te maken.

Daarna een half groentebouillonblokje of halve eetlepel bouillonpoeder erbij. Dit komt zeker vaker op tafel. Geplaatst op Italiaans.

Ingrediënten

We hebben er 2 dagen geleden heerlijk van gegeten. Romig van smaak, maar niet te zwaar. Je kan deze saus saus prima van tevoren maken.

Serveer hierbij een gemengde salade met kleine tomaatjes en komkommerstukjes overgoten met wat olijfolie en azijn.

Dit komt zeker vaker op tafel. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geplaatst op Internationaal Hoofdgerecht. Geplaatst op Nederlands Hoofdgerecht.

Subnavigatie

Voor meer personen verdubbel de aantallen of pas gerecht naar eigen idee aan. Is het trouwens de bedoeling dat je het ontbijtspek helemaal uitbakt? Kijk voor meer heerlijke recepten met vis in blik op www.

  • Heerlijk gegeten en lekker makkelijk om te maken.
  • Vandaag voor de eerste keer gemaakt, wat een super lekker recept is dit,heb er wel nog een teentje knoflook toegevoegd omdat wij daar gek op zijn, zelfs onze gast heeft er van genoten.
  • Want in de winkel verkopen ze vaak diepvries spinazie met roomsaus.
  • Schep de pasta op de borden en doe de spinazie erbij.

Geplaatst op Multi-cultureel Hoofdgerecht? Een pak spinazie a la creme, gr. Is dit gewone spinazie. Een pak spinazie a la creme, gr. Het schijnt trouwens dat je spinazie niet samen met vis mag eten, Kruidenkaas boursin o.

Een pak spinazie a la creme, Kruidenkaas boursin o. Echt een topper ook.

24 gedachten over “Tagliatelle met Boursin en spinazie”

Romig van smaak, maar niet te zwaar. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Want in de winkel verkopen ze vaak diepvries spinazie met roomsaus.

Geplaatst op Internationaal Hoofdgerecht. Geplaatst op Internationaal Hoofdgerecht. Ik had al vaker gehoord dat boursin met spinazie en pasta lekker was maar zo lekker!!!!.

  • Gratis cv downloaden vdab
  • Tweede huis kopen in zuid afrika
  • Hilton amsterdam centraal station parkeren
  • Bouwjaar cv ketel vinden