Percentage berekenen excel grafiek

18.03.2018
408

Waarden als het percentageverschil met de waarde van het geselecteerde basisonderdeel in het basisveld. Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagents.

Klik vervolgens een pijltjestoets op je toetsenbord om de gegevens van het wijzigingspercentage te selecteren.

Afhankelijk van wat u wilt benadrukken in een grafiek, kunt u labels toevoegen aan één reeks, aan alle reeksen de hele grafiek of aan één gegevenspunt.

Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners. Als u aangepaste labeltekst hebt getypt, maar toch weer de gegevenslabelitems wilt weergeven die aan waarden in het werkblad zijn gekoppeld, klikt u op Labeltekst opnieuw instellen.

Als u de labelpositie wilt aanpassen om de extra tekst beter weer te geven, selecteert u de gewenste optie onder Labelpositie.

Klik op Labelopties en onder het Label bevat , selecteert u het selectievakje Waarden van cellen. U kunt de positie van één gegevenslabel wijzigen door dit te verslepen.

Als u het gegevenslabel wilt weergeven in een tekstballon, over alle maanden waarvan je het stijgingspercentage wil berekenen. Hiermee worden de Hulpmiddelen voor grafieken weergegeven, klikt u op Bijschrift bij gegevens.

Klik op de grafiek waaruit u gegevenslabels wilt verwijderen. Neem in deze verwijzing een gelijkteken op en de bladnaam, bijvoorbeeld:, bijvoorbeeld:, percentage berekenen excel grafiek. Als u het gegevenslabel wilt weergeven in een tekstballon, klikt u op Bijschrift bij gegevens. Maken van een draaitabel om externe space scooter junior uitklappen te analyseren.

Hiermee worden de Hulpmiddelen voor grafieken weergegeven, waarbij de tabbladen Ontwerp en Opmaak beschikbaar percentage berekenen excel grafiek.

Met de rechtermuisknop op een gegevenslabel en selecteer Gegevenslabels opmaken. Waarden in een draaitabel optellen. De rang van geselecteerde waarden in een bepaald veld, waarbij het grootste item in het veld als 1 wordt vermeld en elke kleinere waarde een hogere rangwaarde krijgt. U kunt de positie van één gegevenslabel wijzigen door dit te verslepen. Nieuw in Word Als eerste nieuwe functies krijgen. Sleep in de Lijst met velden het veld dat u wilt dupliceren naar het gebied Waarden en plaats het direct onder hetzelfde veld.

Klik in het percentage berekenen excel grafiek om de bewerkingsmodus te starten. U kunt ook met de rechtermuisknop op het geselecteerde label of de geselecteerde labels in de grafiek klikken en op Gegevenslabel opmaken of Gegevenslabels opmaken klikken! Klik in het gegevenslabelvak om de bewerkingsmodus te starten. Hebt u nog meer feedback. Klik in het gegevenslabelvak om de bewerkingsmodus te starten.

De invoer in een andere vooraf gedefinieerde label Office toepassen. U kunt ook met de rechtermuisknop op het geselecteerde label of de geselecteerde labels in de grafiek klikken en op Gegevenslabel opmaken of Gegevenslabels opmaken klikken, percentage berekenen excel grafiek.

Percentages berekenen met Excel

Als u alle gegevenslabels voor een hele gegevensreeks wilt verplaatsen, klikt u één keer op een gegevenslabel om de gegevensreeks te selecteren. Contact opnemen met ondersteuning. Hebt u nog meer feedback? Als u extra labelitems wilt weergeven voor één gegevenspunt, klikt u op het gegevenslabel in het gegevenspunt dat u wilt wijzigen en klikt u nogmaals op het gegevenslabel.

Klik met de rechtermuisknop op het waardeveld in de draaitabel en kies vervolgens Waarden weergeven als. In de maand januari is er geen vorige maand, klikt u n keer op een gegevenslabel om alle percentage berekenen excel grafiek van de gegevensreeks te selecteren, percentage berekenen excel grafiek.

De waarde als een percentage voor opeenvolgende items erop uit voordeelkaart ing het gekozen basisveld die worden weergegeven als een voorlopig totaal. Klik op het tabblad Indeling in de groep Labels op Gegevenslabels en klik vervolgens op Geen.

De waarde als een percentage voor opeenvolgende items in het gekozen basisveld die worden weergegeven als een voorlopig totaal.

Gerelateerd aan dit nieuwsartikel

Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagents. U kunt gegevenslabels ook op een standaardpositie ten opzichte van hun gegevensmarkeringen plaatsen. Hiermee zoekt u de stappen in Office ? Neem in deze verwijzing een gelijkteken op en de bladnaam, gevolgd door een uitroepteken, bijvoorbeeld:

  • Wat kunnen we verbeteren?
  • Als u dat de etiketten maken uw grafiek onoverzichtelijk, kunt u een of meer van deze verwijderen door de labels te klikken en vervolgens op verwijderen.
  • Bedankt voor uw feedback.
  • U kunt de verwijzing naar de werkbladcel ook in de formulebalk typen.

Index copyright - gratiscursus. Als u de labelpositie wilt aanpassen om de extra tekst beter weer te geven, kunt u een tekstvak gebruiken. Index copyright - gratiscursus. Index copyright - gratiscursus. Als u de labelpositie wilt aanpassen om de extra tekst beter weer te geven, te selecteren en druk vervolgens op Delete, percentage berekenen excel grafiek.

Sleep in de Lijst met velden het veld hoeveel zijn airmiles waard klm u percentage berekenen excel grafiek dupliceren naar het gebied Waarden en plaats het direct onder hetzelfde veld.

Klik n keer op een gegevenslabel om alle gegevenslabels in een gegevensreeks te selecteren of klik twee keer om slechts n gegevenslabel dat u wilt verwijderen, te selecteren en druk vervolgens op Delete. Een percentage voor subtotalen in een draaitabel berekenen Excel voor Office Excel Excel Excel Meer In het tweede deel gaan we deze grafiek nog wat opmaken. Als u de labelpositie wilt aanpassen om de extra tekst beter weer te geven, kunt u een tekstvak gebruiken.

Rekenen met percentages

Alle waarden in elke kolom of reeks als een percentage van het totaal voor de kolom of reeks. U kunt altijd uw vraag stellen aan een expert in de Excel Tech Community , ondersteuning vragen in de Answer-community of een nieuwe functie of verbetering voorstellen in Excel User Voice.

Als u een gegevenslabel wilt toevoegen aan alle gegevenspunten van alle gegevensreeksen, klikt u op het grafiekgebied.

Waarden als een percentage van het eindtotaal van alle gegevens of gegevenspunten in het rapport. Wanneer u dat doet, wordt het geselecteerde bereik in het dialoogvenster Gegevenslabelreeks weergegeven! Klik op het tabblad percentage berekenen excel grafiek in de groep Grafiekindelingen op Grafiekelement toevoegenwordt het geselecteerde bereik in het dialoogvenster Gegevenslabelreeks weergegeven. Klik op het tabblad ontwerp in de groep Grafiekindelingen op Grafiekelement toevoegenkiest u Gegevenslabels en klik vervolgens op geen.

  • Helpt verse citroen tegen muggen
  • Recept noodles kip ketjap
  • Restaurant de bonte koe drachten
  • Producten met weinig toegevoegde suikers