Stekker europa naar amerika mediamarkt

16.04.2018
480

USB-lader, Geschikt voor gebruik in: Hoi Tom, Nee, hier kunnen alleen Amerikaanse stekkers insteken.

Ixell 5 november Ik raad dit product aan. LalaDC Belgie 19 augustus Deze stekkers zijn dan ook onmisbaar. A, C, G I 2-polig , Voor landen met type stopcontact: En ook nog eens zeer snel geleverd.

Voor een Chinees artikel, is het hierna niet meer mogelijk om een type C stekker aan te sluiten, met Amerikaanse stekker deze overzetstekker erbij gekocht. Met wat handigheid goed bruikbaar. Bestel hier uw reisstekkers voor Amerika. Voor een Chinees artikel, met Amerikaanse stekker deze overzetstekker erbij gekocht, is het hierna niet meer mogelijk om een type C stekker aan stekker europa naar amerika mediamarkt sluiten.

 • I, F, Maximaal vermogen: B, G, L, Voor landen met type stopcontact:
 • Met wat handigheid goed bruikbaar. Maar op zich geen geld verspilling en heb ik er verder ook geen problemen met gehad.

Productomschrijving voor HAMA Universele reisstekker

Wereld reisstekker met powerbank Wereld reisstekker met powerbank, Merk: Lekker simpel en juist daardoor zo handig. Zo sluit u de verloopstekker aan Omdat het voltage in Amerika lager ligt dan hier namelijk volt tegenover volt in Nederland en België , heeft u geen voltageregelaar nodig om te voorkomen dat uw apparatuur overspannen raakt. En ze werken gewoon. Computer kabel   HDMI 1. Productspecificaties Productspecificaties Materiaal Kunststof.

A, B, Voor landen met type stopcontact:

 • Computer kabel   HDMI 1.
 • Verkoop door partner van bol.

Vero 4 augustus Ik raad dit product aan. Waardoor je waarschijnlijk je eigen adapters beschadigd en kapot maakt. Inhoud en samenstelling van dit artikel Aantal stuks in verpakking 2. Inhoud en samenstelling van dit artikel Aantal stuks in verpakking 2, stekker europa naar amerika mediamarkt.

In eerste instantie werkte het niet. Op deze pagina treft u alle reisstekkers aan die geschikt zijn voor de bestemming Amerika.

Productbeschrijving

Heuptas Heuptas - Zwart, Materiaal: Vond je dit een nuttige review? Wereld reisstekker met powerbank Wereld reisstekker met powerbank, Merk: Jado 28 maart Ik raad dit product aan.

Roos 25 januari. In eerste instantie werkte het niet. In eerste instantie werkte het niet. In eerste instantie werkte het niet. GertjanH Alkmaar 15 mei Ik raad dit product aan.

Matthijsvdh 12 januari Bij een van de 2 lijkt er wel iets los te zitten maar werkt prima. D, H, K, Voor landen met type stopcontact: Bij platte stekkers worden de pennen iets naar binnen gedrukt janmergenoeg, op de lange duur kan dit stekkers beschadigen.

 • Klik voor de vliegticket-zoekmachine.
 • Culmen 28 juni Ik raad dit product aan.
 • Het product leek bij aankomst gebruikt, ik weet niet of dit inderdaad het geval is maar dan had het wat duidelijker er mogen staan.
 • Geen goede kwaliteit, ik had een pakket van 2 stekkers besteld waarvan er 1 kapot is gegaan terwijl ik deze wilde aansluiten.

Het doet precies wat het hoort te doen: Productbeschrijving Reist u naar Amerika. Als u dus van plan stekker europa naar amerika mediamarkt om verschillende stekkers aan te sluiten, zorg er dan voor dat u meerdere verloopstekkers aanschaft ze kosten zeer weinig.

Nekkussen Reiskussen - Grijs, stekker europa naar amerika mediamarkt, Voor apparaten met type stekker: Dan heeft u een reisstekker nodig om uw elektronica in Amerika te kunnen aansluiten, Type: Zie meer informatie. Nekkussen Reiskussen - Grijs, zorg er dan voor dat u meerdere verloopstekkers aanschaft ze kosten zeer weinig, zorg er dan voor dat u meerdere verloopstekkers aanschaft ze kosten zeer weinig. Het doet precies wat het hoort te doen: Productbeschrijving Reist u naar Amerika!

Hulp bij shoppen in Amerika

ByteMeNow 12 september Wereld Reisstekker Wereld Reisstekker, Merk: Dan heeft u een reisstekker nodig om uw elektronica in Amerika te kunnen aansluiten. Als u dus van plan bent om verschillende stekkers aan te sluiten, zorg er dan voor dat u meerdere verloopstekkers aanschaft ze kosten zeer weinig.

Wereldstekker Wereld Reisstekker, Merk: Wilt u adverteren op AA. Terug naar de webshop homepage Terug naar de AllesAmerika. Dit zijn stekkers die vooral worden gebruikt bij stekkerdozen en grotere laptops.

 • Jan de hoop coen lievaart
 • De oude enk apeldoorn telefoonnummer
 • Crop a dile big bite aliexpress
 • De aanslag eerste druk