Thema ziek zijn peuters

12.06.2018
442

Groep 2 kun je reeksen kralen laten rijgen, waarbij de kleuren steeds terug komen. Zet in de hoek allemaal lege medicijndoosjes en potjes. Om die reden is het boek:

Als de pop droog is maken ze er haar en ogen op. Vraag je juf maar of ze jullie ook eens wil wegen. Onderaan komt een dop van een fles en aan de uiteinden wordt een grotere kraal geregen om de stethoscoop in de oren te kunnen hangen.

Hier oefenen de kinderen al spelend, tellen en getalbeeld. Laat de kinderen de ambulance verven en beplakken met de materialen die je hieronder kunt downloaden. Wie de meeste pillen heeft is weer gezond en wint het spel.

Kijk ook eens op de website: Jeuk is niet leuk Koekeloere. Ik werk in het ziekenhuis Koekeloere. Wie weet welke kleur of dat is. Kijk ook eens op de website: Jeuk is niet leuk Koekeloere. Ik werk in het ziekenhuis Koekeloere.

  • Het boek geeft een goed beeld van het werk van verpleegkundigen. Van een deksel van een schoenendoos knutselen de kinderen een bed.
  • Met een troostknuffel uit de ambulance kunnen ze hun patiënten op hun gemak stellen en troosten.

Hier kunnen de hulpdiensten hun werk doen. Aan elk rietje plakken ze onderaan een zakje vast met plakband. Door dit boek wordt het duidelijk wat er in een ziekenhuis allemaal gebeuren kan.

Wie weet welke kleur of dat is? Thema Het oog - checklist opticien Gemaakt door Kleuteridee. In het boek vertelt de huisarts dat Stef naar het ziekenhuis moet om buisjes in zijn oren te krijgen. En wat gebeurd er als je hard valt, of jezelf ergens aan snijdt?

Dan krijg je daarna een opdracht van mij: Zorg dat er een paar sjablonen van karton op tafel liggen van een pyjama, nachthemd thema ziek zijn peuters ondergoed.

Zoek de vijf verschillen Schaap in de badkamer spelletje favoriet, thema ziek zijn peuters. Zoek de vijf verschillen Schaap in de badkamer spelletje favoriet. Dan krijg je daarna een opdracht van mij: Zorg dat er een paar sjablonen van karton op tafel liggen van een pyjama, nachthemd en ondergoed. Daar voel je niets van.

Juf Marije (kleuters en digibord)

Het tweede spel is een Bingospel met 24 verschillende Bingokaarten over het ziekenhuis. Lezen kan hij ook niet want de letters dansen over het papier. Met rode stift kunnen ze nog wat bloed maken.

Uiteindelijk weet het kind dan wat er aan de hand is en wat er aan te doen is. Een operatie Daar voel je niets van. Algemene voorwaarden Privacy Cookies - Basisonderwijs, thema ziek zijn peuters. Ieder kind krijg twee buigrietjes en twee plastic zakjes. Een operatie Daar voel je niets van.

Thema Het oog - Schrijfpatronen Gemaakt door Kleuteridee. Het tweede spel is een Bingospel met 24 verschillende Bingokaarten over het ziekenhuis. Dat dokters en verpleegkundigen proberen om je beter te maken Dat je drankjes, pillen en soms een spuit krijgt om beter te worden Wat bezoekuren zijn Hoe je een zieke kunt helpen:

Ook zoeken ze letters op thema ziek zijn peuters medicijndoosjes-en potjes. Als je de torso zo groot maakt als de maat van de kleuter kun je de torso aanvullen met andere organen zie hieronder. Zoek de schaduw Gemaakt door Kleuteridee, thema ziek zijn peuters. Ook mag hij zijn bed niet uit en moet steeds de koorts worden gemeten.

Om die reden is het boek: Laat eenvoudige platen zien. Hartelijk bedankt voor jullie bijdragen. Zoek de schaduw Gemaakt door Kleuteridee. Als alles klaar is schrijft de arts een recept uit wat het kind wat kost een ikea keuken ongeveer de apotheek in de klas mag ophalen.

Bit is dokter spelletje favoriet. Het boek begint te vertellen wanneer een verpleegkundige nodig is en wat deze aan heeft. Pleisters tellen Download, gemaakt door Kleuteridee. Meetlat maken en de kinderen meten.

Afsluiting van het thema, thema ziek zijn peuters. Voor meer informatie zie ons Privacy statement. Als de kinderen in de themahoek aan de gang gaan met de stethoscoop en bloeddrukmeter, komen er vanzelf de vragen over de betekenis ervan. Als de kinderen in de themahoek aan de gang gaan met de stethoscoop en bloeddrukmeter, komen er vanzelf de vragen over de betekenis ervan.

  • Gooi en eemlander rouwadvertentie plaatsen
  • Siemens inductieplaat met afzuiging
  • Lana del rey radiohead the hollies
  • Telefoon op de fiets boete