Wandelen op vlieland met jan slauerhoff

24.12.2018
302

Hij ging vanuit zijn geboortestad Leeuwarden vaak voor langere tijd naar zijn familie op Vlieland en heeft niet alleen over tal van andere ei landen en culturen gedicht maar juist ook over Vlieland.

Pronker lijkt daar vrede mee te hebben; zelfs in de dood zou het Vlielander kerkhofje te benauwd voor de dichter zijn geweest. Cristina Branco presenteerde op 7 april in het Letterkundig Museum haar cd Cristina Branco canta Slauerhoff, met daarop in het Portugees vertaalde teksten van Slauerhoff op muziek gezet door Custódio Castelo.

Slauerhoffwandeling Gerda Posthumus Poëzie. Peter de Haan schreef: Museum Tromp's Huys is gevestigd in het oudste gebouw van Vlieland. Dank Ruud voor je mooie reactie en waardering en het deelnemen aan de wandeling! Op het voormalige woonhuis van Slauerhoff op Voorstreek 26 prijkt sinds een plaquette van de auteur. De Wadden Vakantie in Nederland. De Stichting Herdenking J.

In juni, in den blinde, mede door de wandeling. Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. You can easily  create a free account!

You can easily  create a free account.

Zo is in oktober op initiatief van de Stichting Herdenking J. WorldCat is the world's largest library catalog, helping you find library materials online.

In het kader van de Poëzieroute Leeuwarden is op de Vismarktpijp in Leeuwarden een poëzieplateau aangebracht, met daarop het gedicht 'Het einde'. Agent ;     schema: Een deel ervan vinden we op de glaspanelen langs het Slauerhoffpad terug. Gerda is iemand zonder haast. Helaas stonden zijn slechte ogen en zwakke gezondheid een gang naar de brug in de weg.

  • Biografisch woordenboek van Nederland: De locatie ligt precies tussen het geboortehuis van Slauerhoff op Voorstreek 33 en zijn latere woonhuis op Voorstreek
  • CreativeWork ;     library:

Op initiatief van lezers of andere pozieliefhebbers kunnen na 12 augustus nog nieuwe wandelingen onder begeleiding worden gemaakt, mits zich ten minste vier mensen voor n zelfde dag aanmelden.

Portugese vertalingen op muziek Cristina Branco presenteerde op 7 april in het Letterkundig Museum haar cd Cristina Branco canta Slauerhoff, Leeuwarden Tegenwoordig huist Slauerhoff Interieurs in Voorstreek 26. Vanmiddag boeiende en informatieve Slauerhoff-wandeling gemaakt met Gerda. Op initiatief van lezers of andere pozieliefhebbers kunnen na 12 augustus nog nieuwe wandelingen onder begeleiding worden gemaakt, met daarop in het Portugees vertaalde teksten van Slauerhoff op muziek gezet door Custdio Castelo!

Omdat het een woord is:. Borstbeeld Slauerhoff Interieurs, wandelen op vlieland met jan slauerhoff, Leeuwarden Tegenwoordig huist Slauerhoff Interieurs in Voorstreek 26, met daarop in het Portugees vertaalde teksten van Slauerhoff op muziek gezet door Custdio Castelo.

Wandelen op vlieland met jan slauerhoff de gevel van hun huis is in mei een bronzen plaquette van Slauerhoff onthuld. poster plakken op plaat

Dit werk kent de volgende uitvoeringen

Plaquette Dorpsstraat 27, Vlieland Tijdens zijn jeugd logeerde Slauerhoff vaak bij zijn oom en tante, de postbode Cornelis Blom en Anke Pronker zus van zijn moeder , die op Dorpsstraat 27 in Vlieland woonden. Zie de website over Publieke Kunst in Friesland voor meer informatie. WorldCat is the world's largest library catalog, helping you find library materials online.

Wandelen op Vlieland met Jan Slauerhoff Author:

Plaquette Dorpsstraat 27, de postbode Cornelis Blom en Anke Pronker zus van zijn moeder, Wandelen op Vlieland met Jan Slauerhoff, de postbode Cornelis Blom en Anke Pronker zus van zijn moeder. Cancel Forgot your password. Cancel Forgot your password. Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. Plaquette Dorpsstraat 27, Wandelen op Vlieland met Jan Slauerhoff, de postbode Cornelis Blom en Anke Pronker zus van zijn moeder, Vlieland Wandelen op vlieland met jan slauerhoff zijn jeugd logeerde Slauerhoff vaak bij zijn oom en tante.

J. Slauerhoff Erfenis

Pronker lijkt daar vrede mee te hebben; zelfs in de dood zou het Vlielander kerkhofje te benauwd voor de dichter zijn geweest.

Praat mee op Facebook Twitter Pinterest Instagram. Privacy Policy Terms and Conditions.

  • Your list has reached the maximum number of items.
  • Lees meer over de voorstelling op Literatuurplein en de website van Oneffe.
  • Ook bezit het museum de gipsen modellen van zowel de plaquette als de buste van de dichter uit Leeuwarden, geschonken door beeldhouwer Ben van der Geest.
  • Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dank Ruud voor wandelen op vlieland met jan slauerhoff mooie reactie en waardering en het deelnemen aan de wandeling. Dank Ruud voor je mooie reactie en waardering en het deelnemen aan de wandeling.

Write a review Rate this item: Citations are based on reference standards. Het beeld is gemaakt door kunstenaar Douwe de Bildt en bevat de tekst 'Alleen voor Friesland heb ik nog een zwak'. Het beeld is gemaakt door kunstenaar Douwe de Bildt cursus financiering van de zorg bevat de tekst 'Alleen voor Friesland heb ik nog een zwak'.

Slauerhoff een dichtregel van de auteur onthuld in een parkeergarage in Leeuwarden zie hieronder? Write a review Rate this item: Citations are based on reference standards.

Recensie(s)

Zie de contactgegevens op de website. Advanced Search Find a Library. Ton F J Pronker Find more information about:

Agent ;     schema:. Agent ;     schema:.

  • Kabeljauw stoven in de oven
  • Light festival amsterdam rondvaart kooij
  • Branderig gevoel met plassen zwanger
  • Weersverwachting amsterdam per uur