Wat is krentenbaard in engels

19.06.2018
142

Helaas is besmetting onder kinderen bijna niet te voorkomen. Door krabben en peuteren krijgt men de bacteriën aan de vingers en kan dan gemakkelijk zichzelf op andere plaatsen of andere personen besmetten.

Reageer op het artikel "Krentenbaard baby, kind, volwassenen:

Voor zwangere vrouwen geeft besmetting met krentenbaard geen grotere kans op complicaties dan bij anderen wanneer deze veroorzaakt wordt door de Stafylokok. Dit kan in de vorm van een kuur om de infectie over het hele lichaam aan te pakken of een speciale zalf als Fucidin voor de plekken waar de blaasjes zitten. Een van de meest bekende symptomen is uitslag van de huid, het zijn de blaasjes waar we krentenbaard aan herkennen.

De volgende maatregelen kunnen helpen tegen verergering van krentenbaard en besmetting van anderen:. Dit artikel is goedgekeurd door Herman van Tinteren, kinderarts, niet praktiserend. Hygiëne kan helpen om verergering en besmetting te voorkomen. Wij voldoen aan de HONcode, die staat voor betrouwbare informatie over gezondheid:

Meestal krijg je het advies om de crme drie keer peer dag op alle plekken aan te brengen. Meestal krijg je het advies om de crme drie keer peer dag op alle plekken aan te brengen. Krentenbaard komt bij volwassenen films bruce willis wiki voor, het afweersysteem is in de meeste gevallen sterk genoeg om zich tegen de infectie te wapenen.

Meestal krijg je het advies om de crme drie keer peer dag op alle plekken aan te brengen. Met de volgende maatregelen kunt u proberen te voorkomen dat krentenbaard erger wat is krentenbaard in engels en dat anderen de bacterie krijgen:.

Nauw contact, samen op een kamer slapen of direct slijmvliescontact met een kind met krentenbaard wordt voor zwangere vrouwen afgeraden. Niemand kan immuun worden tegen krentenbaard, het is dus mogelijk dat u er meerdere malen er mee te maken krijgt. Deel Facebook Twitter Verstuur per e-mail.

Wat is een krentenbaard?

Soms zijn zwellingen in de hals te voelen. Ergens klinkt het nog best lekker: Mupirocine op de huid Mupirocine is een antibioticum dat bacteriën doodt, met name stafylokokken en streptokokken. Deze zalf bevat een antibioticum en kun je gebruiken tot de wondjes genezen zijn. De barcodescanner werkt alleen met medicatie van een apotheek. Krentenbaard gaat meestal binnen een tot drie weken over.

Als een zalf met fusidinezuur of tetracycline niet voldoende helpt kan een zalf met mupirocine worden voorgeschreven.

De meeste mensen zijn maar tijdelijk drager, wat is krentenbaard in engels, sommigen zijn blijvend drager. De apotheek kan zelfzorgmedicijnen voor u opnemen in uw medicatiedossier. PMID In de tekst: Baden en een nat verband helpen niet om de huid sneller te laten genezen.

Raak de wondjes niet aan. Raak de wondjes niet aan.

Zojuist vertaald

Op de huid ontstaan wondjes, rode plekjes of blaasjes met gele korstjes, die soms jeuken. Veel andere mensen dragen de bacterie ook al bij zich zonder dat u het ziet. Thuishouden van een kind heeft dus medisch gezien weinig zin. Deze middelen helpen niet beter dan zeep.

Krentenbaard is besmettelijk totdat de wondjes zijn ingedroogd of genezen. Veel mensen dragen de bacterie in de neus of keel bij zich zonder ziek te zijn.

Probeer het aanraken of open krabben toch te voorkomen aangezien dit het gevaar op besmetting van anderen alleen maar groter maakt. Krentenbaard is besmettelijk totdat de wondjes zijn ingedroogd of genezen. Probeer het aanraken of open krabben koga miyata confidence lady te voorkomen aangezien dit het gevaar op wat is krentenbaard in engels van anderen alleen maar groter maakt.

"krentenbaard" vertalen - Engels

Soms wordt ook een zalf op hormonale basis voorgeschreven zoals hydrocortison. De infectie gaat gemakkelijk van kind tot kind over en kan ook volwassenen besmetten.

De incubatieperiode is 1 tot 3 dagen. Krentenbaard impetigo is een besmettelijke ontsteking van de huid. Deze middelen helpen niet beter dan zeep.

Meer informatie Meer informatie over krentenbaard De informatie over krentenbaard is gebaseerd op de wetenschappelijke richtlijn voor huisartsen, de NHG- Standaard Bacterile huidinfecties. Meer informatie Meer informatie over krentenbaard De informatie over krentenbaard is gebaseerd op de wetenschappelijke richtlijn voor huisartsen, de NHG- Standaard Bacterile huidinfecties. Plaats de streepjescode binnen het kader. Uw apotheker houdt bij welke medicijnen u gebruikt.

Toch ontstaat er geen volledige immuniteit. Toch ontstaat er geen volledige immuniteit. Verschijnselen Wat zijn de verschijnselen van krentenbaard, wat is krentenbaard in engels.

Navigatiemenu

Krentenbaard is een bekende infectie bij vooral jonge kinderen. Download deze video Filmbestand mp4, 3: Als er veel van deze wondjes, blaasjes en gele korstjes rond de mond zitten, kan het eruit zien als een baard van krenten:

U kunt er ook voor kiezen om de krentenbaard behandeling wat meer kracht bij te zetten door antibiotica te gebruiken. U kunt er ook voor kiezen om de krentenbaard behandeling wat meer kracht bij te zetten door antibiotica te gebruiken.

  • Adidas superstar wit zilver dames
  • Vt wonen bank aanbieding
  • Sport en cultuur tu delft parkeren
  • Houten chalet kopen om permanent in te wonen